سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  حالا نظر نوروز زاده رو در مورد خودرو ببینیم: - شرکت ایران خودرو خراسان
به حق برایتان می گویم : بنده نمی تواند خدمتگزاردو پروردگار باشد و هرچه بکوشد، باز یکی را بر دیگری ترجیح خواهد داد. همچنین خدا دوستی و دنیا دوستی، برای شما جمع نخواهد شد . [عیسی علیه السلام]
منوی اصلی

[خـانه]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی وبلاگ
حالا نظر نوروز زاده رو در مورد خودرو ببینیم: - شرکت ایران خودرو خراسان
بایگانی
زمستان 1383
موضوعات

لینک دوستان

لوگوی دوستان

جستجوی وبلاگ
 :جستجو

با سرعتی بی نظیر و باور نکردنی و اعجاب انگیز متن یادداشتهارا کاوایش کنید!

موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
ارسال پیغام خصوصی
یــــاهـو
کل بازدیدهای وبلاگ
2348
بازدیدهای امروز وبلاگ
0
آمار بازدیدکنندگان

[گرفتن کد آمار وبلاگ ]

پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

مطالب زیر توسط   یه کارگر   نوشته شده است!

عنوان متن حالا نظر نوروز زاده رو در مورد خودرو ببینیم: چهارشنبه 83 دی 30 

چهارشنبه 30 اردیبهشت ؛‏ روزنامه شرق نوشت :

جنجال خودرو مجلس را متشنج کرد

گروه مجلس: واکنش انتقادى رئیس کمیسیون صنایع و معادن به گزارش رئیس هیأت تحقیق و تفحص مجلس درباره صنعت خودروسازى کشور براى دقایقى صحن علنى مجلس را به تشنج کشاند.به گزارش خبرنگار پارلمانى شرق، تشنج در مجلس از آنجا آغاز شد که «سیدرضا نوروززاده» نماینده اسفراین و رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در تذکرى مکتوب به «مهدى کروبى» رئیس مجلس گفت که مصاحبه روز یکشنبه ابراهیمباى سلامى درباره صنعت خودروسازى کشور نظر شخصى وى بوده و کمیسیون هنوز به جمع بندى درباره گزارش هیأت تحقیق و تفحص مجلس نرسیده است.


ابراهیمباى سلامى نماینده خواف و رشتخوار که ریاست هیأت تحقیق و تفحص مجلس درباره صنایع خودروسازى کشور را به عهده داشته است به سخنان نوروززاده شدیداً اعتراض کرد و خواستار تذکرى آئین نامه اى شد که با مخالفت شدید مهدى کروبى رئیس مجلس روبه رو گردید.ابراهیمباى سلامى چندین مرتبه خواستار تذکر آئین نامه اى شد ولى کروبى به او اجازه تذکر نداد.


اقدام کروبى با واکنش خشم آلود ابراهیمباى سلامى روبه رو شد و فریاد مى زد که سخنان من نظر شخصى نبوده و آنچه را بیان کردم گزارش هیأت تحقیق و تفحص مجلس بوده که به امضاى تمامى اعضاى هیأت رسیده است.رئیس هیأت تحقیق و تفحص مجلس از صنعت خودروسازى کشور روز یکشنبه در جمع خبرنگاران پارلمانى در تشریح فعالیت دوساله این هیأت گفت که تجارت به جاى تولید و بهشت رانتى براى خودروسازان باعث شده است تا خودروهاى ساخت داخل با کیفیت نازل بین
۲۵ الى ۳۵ درصد گرانتر به مردم عرضه شده و از این راه میلیاردها تومان پول به جیب خودروسازان واریز شود.


وى در آن مصاحبه گفته بود که طى دو سال گذشته از سوى مراکز قدرت فشار زیادى بر اعضاى هیأت تحقیق و تفحص وارد شده تا از پیگیرى موضوع منصرف شوند.به گفته ابراهیمباى مدارک مستندى وجود دارد مبنى بر اینکه برخى از خودروها از جمله ماکسیما بیش از
۱۰ میلیون، رونیز و مزداى سوارى بیش از ۶ میلیون و زانتیا نیز حداقل ۷ میلیون تومان به مردم گرانتر فروخته مى شود.


وى از نقش برخى ارگان هاى نظامى در این مورد سخن گفت و دولت را به عدم رعایت منافع ملى متهم ساخت.باى سلامى همچنین وضعیت قطعه سازى و خدمات پس از فروش رانیز اسفبار توصیف کرد که به اجحاف به مردم منجر شده است.وى در پایان نتیجه گرفت آنچه در شرکت هاى خودروسازى انجام مى شود، تجارتى است به نام تولید.با این وجود نوروززاده گزارش باى سلامى به خبرنگاران را دیدگاه شخصى خواند.باى سلامى هم در ادامه پاسخ خود به نوروززاده مرتب فریاد مى زد که اسناد غارت ثروت ملت را منتشر مى کنم.


وى در حالى که نمایندگان بسیارى سعى مى کردند او را آرام کنند، فریاد مى زد باید حرفتان را پس بگیرید وگرنه مسئله دزدى
۶۰۰ میلیارد تومان پول مردم را افشا خواهم کرد.با وجودى که نمایندگان از کروبى درخواست مى کردند به باى سلامى اجازه تذکر دهد، اما رئیس مجلس به این درخواست ها توجهى نمى کرد و گفت که آقاى نوروززاده گفته است کمیسیون صنایع هنوز نظر خود را درباره گزارش هیأت تحقیق و تفحص اعلام نکرده است.


اما باى سلامى در جواب کروبى گفت: کمیسیون صنایع چه ربطى به هیأت تحقیق و تفحص مجلس دارد اجازه بدهید تذکر را بدهم، اینجا خانه ملت است نه خانه خودروسازان و قطعه سازان.کروبى هم گفت که معلوم است اینجا خانه ملت است ولى من رئیس جلسه هستم و اجازه تذکر نمى دهم.جروبحث فراوان در جلسه علنى مجلس باعث شد تا کروبى اعلام کند باى سلامى آخر جلسه تذکر خود را بدهد و به این ترتیب آرامش به جلسه علنى بازگشت.


در پایان جلسه علنى باى سلامى که اجازه تذکر یافت به ماده
۱۹۸ آئین نامه داخلى مجلس استناد کرد و گفت ۱۵۳ نماینده طرح تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازى را امضا کرده اند.وى افزود: گزارش هیأت کاملاً مستند است و عزیزانى که مى خواهند تعلل کنند تا جلسات کمیسیون عمران تشکیل نشود یا گزارش در صحن علنى مجلس قرائت نشود، بدانند آنچه در گزارش آمده حداقل هاست و اگر لازم باشد تمام زوایاى گزارش را براى خبرنگاران بازگو خواهم کرد.


وى افزود: نام شرکت ها را با رمز آورده ایم و اگر لازم ببینیم نام آنها را علنى خواهیم ساخت و در این راه هیچ محدودیت قانونى نداریم. وى گفت با فشارهاى فراوان، احمد رهبرى نماینده گرمسار و یکى از طراحان طرح تحقیق و تفحص را از عضویت در این هیأت حذف کردند.رئیس هیأت تحقیق و تفحص مجلس در پایان گفت تهیه این گزارش
۲۰ میلیون تومان هزینه در بر داشته و مدت ۲ سال وقت ۹ نماینده مجلس را گرفته است بنابراین اجازه بدهید از تریبون مجلس قرائت شود.


• واکنش نوروززاده


پس از پایان جلسه علنى مجلس، نوروززاده در جمع خبرنگاران پارلمانى حاضر شد و از صنعت خودروسازى کشور دفاع کرد.وى گفت کشورى که در محاصره کامل اقتصادى قرار دارد و هیچ شرکت مهم خودروسازى حاضر به همکارى با او نیست، دستاوردهایش در زمینه صنعت خودروسازى قابل توجه و تقدیر است.نوروززاده گفت هیچ کشورى خودروى ساخت داخل خود را ارزان به مردم نمى فروشد.


وى افزود: به عنوان مثال پژو
۳۰۷ فول آپشن در شانزه لیزه پاریس ۳۲ هزار یورو به مشتریان عرضه مى گردد در حالى که قیمت صادراتى همین خودرو ۹ هزار یورو است.نوروززاده به دفاع از صنایع قطعه سازى کشور پرداخت و گفت: در این صنعت به مزیت نسبى رسیده ایم و توان صادرات داریم.وى با این وجود صنایع خودروسازى کشور را حتى قابل رقابت با خودروهاى متوسط جهانى ندانست.نوروززاده که در عین حال عضو هیأت مدیره شرکت ایران خودرو خراسان نیز هست، در پاسخ به این سئوال که آیا قبول دارید خودروهاى ساخت داخل با کیفیت پایین و قیمت بالا به مردم عرضه مى شود، گفت: ملزم نیستم به این سئوال پاسخ دهم.


وى که در همایش شهریورماه مدیران شرکت هاى تابعه سازمان گسترش و نوسازى صنایع ایران به عنوان نماینده هیأت مدیره ایران خودرو خراسان در آن شرکت کرده بود، در پاسخ به این سئوال که آیا شرکت پژو به تعهد خود مبنى بر صادرات بخشى از تولیدات پژو در ایران به خارج از ایران عمل کرده است، گفت: خیر، شرکت پژو حتى یک دستگاه پژوى تولید شده در ایران را به خارج صادر نکرده است.


نوروززاده در پاسخ به این سئوال که این امر دقیقاً خلاف قرارداد منعقد شده بین ایران و فرانسه است، گفت: ما توانمان همین هست و باید همین مقدار هم انتظار داشته باشیم.


• توضیحات یک عضو هیأت


در عین حال یکى از اعضاى هیأت تحقیق و تفحص مجلس اطلاعات بیشترى را درباره صنعت خودروسازى کشور در اختیار خبرنگار ما قرار داد.وى گفت: در بازار خودروى ایران سالانه رقمى بین
۷ تا ۹ میلیارد دلار مستقیم و غیرمستقیم گردش مى شود.وى افزود: بر اساس برآورد هیأت تحقیق و تفحص یک سوم از این مبلغ به عنوان فروش گرانتر محصولات خودروى کشور مستقیماً به جیب خودروسازان و حامیان سیاسى آنها واریز مى شود.وى در مورد وضعیت قطعه سازى در کشور گفت سالیانه حدود ۲ هزار میلیارد تومان قطعه به خودروسازان فروخته مى شود و معادل همین مبلغ هم در بازار به فروش مى رسد.


وى افزود: معناى چنین امرى این است که کیفیت قطعات ساخته شده در کشور بسیار پایین است و مردم مجبور هستند طى یک سال بار دیگر همان قطعه را تعویض کنند.وى گفت: در هیچ کجاى جهان چنین اجحافى به مردم نمى شود.وى وضعیت قیمت گذارى خودروها در کشور را نیز اسفبار خواند و گفت: کمیسیون قیمت گذارى متوسط فروش خودرو در چند مرکز فروش وابسته به خود را اخذ مى کند و با مبلغى کمتر قیمت محصولات را تعیین مى کند.وى این مسئله را نوعى انحصارگرایى مطلق در قیمت گذارى و برخلاف بازار رقابتى توصیف کرد.


وى درباره انعقاد قراردادى دو میلیارد دلارى بین ایران خودرو و شرکت رنو و نیسان براى تولید خودرویى به نام ال _
۹۰ گفت: اخیراً هیأتى از مجلس به فرانسه سفر کرد و درباره این قرارداد و شرایط انعقاد آن تحقیقاتى را به عمل آورد که به نتایج جالب توجهى دست یافت.وى گفت: تولید ال _ ۹۰ هم اکنون در فرانسه وجود خارجى ندارد.


وى گفت: پس از تحقیقات فراوان دریافتیم که از این تکنولوژى هم اکنون در لهستان تحت عنوان
۹۰-x استفاده مى شود و به لحاظ پایین بودن تکنولوژى ساخت آن، قصد خروج آن را از خط تولید دارند.


وى گفت ما پذیرفته ایم با پرداخت بیش از
۲ میلیارد دلار یک تکنولوژى از رده خارج شده دیگر را جایگزین تکنولوژى از رده خارج شده پیکان کنیم.این نماینده افزود: به این ترتیب یک کشور اروپاى شرقى با دریافت ۲ میلیارد دلار از شر تکنولوژى از رده خارج شده خود رهایى مى یابد.


• جلسه کمیسیون صنایع ناتمام ماند


از طرفى «على اکبر موسوى خوئینى» نماینده تهران و عضو کمیسیون صنایع در جمع خبرنگاران پارلمانى گفت: به علت خروج تعدادى از اعضا از جلسه کمیسیون عمران، رسیدگى به گزارش هیأت تحقیق و تفحص مجلس درباره صنعت خودروسازى کشور ناتمام ماند.


وى گفت: هنگامى که مخبر مشغول قرائت این گزارش بود، تعدادى از اعضا با خروج خود جلسه را از حد نصاب انداختند و به این ترتیب رسیدگى به گزارش ناتمام ماند.وى از ذکر نام نمایندگان خارج شده از جلسه کمیسیون صنایع خوددارى کرد

این هم مدرکش


  نظرات شما  ( )

 

Powered by : پارسی بلاگ
Template Designed By : MehDJ